
Suomen Arktisesta AT-Vihanneksesta Salon Vihanneshalliksi
Yritys on perustettu vuonna 1993 Salon alueen avomaankurkun viljelijöiden yhteistyön tuloksena. Toiminta käynnistettiin Suomen Arktinen AT-Vihannes Oy:n nimellä. Nimeen tuli kaikuja suomen arktisista kurkunviljelyolosuhteista ja alkutuottajista.
Alkuun omien viljelijöiden viljelemät kurkut pakkautettiin ostopalveluna. Sittemmin keskeiset osakkat perustivat v. 1999 huhtikuussa Salon Vihanneshalli Oy:n omaa pakkaustuotantoa varten. Vuoden 2010 syyskuussa sulautettiin Suomen Arktinen AT-Vihannes Oy ja Salon Vihanneshalli Oy uudeksi Salon Vihanneshalli Oy:ksi joka jatkaa edellisten yhtiöiden toimintaa.
Salon Vihanneshalli Oy viljelyttää nykyään Salon alueella avomaankurkkua ja jalostaa niistä kurkkutuotteita toimitettavaksi ympäri Suomea keskus- ja tukkuliikeiden kautta. Alusta asti tavoitteena on ollut jalostaa kotimaisia salonseudulla viljeltyjä kurkkuja.
Makuja tuotteisiin antavat aidot luonnon mausteet. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Salon Vihanneshalli Oy tarjoaa tulevaisuudessakin kuluttajille ympäristöystävällisesti tuotettuja ja maukkaita vihannestuotteita.
